beeldmerk Ergotherapie Hoeksche Waard

Uw Ergotherapeuten

Krystle van der Ree- van Domburg

Ik ben sinds 2005 werkzaam als ergotherapeut binnen de Hoeksche Waard. In 2013 ben ik mede eigenaar geworden van Ergotherapie Hoeksche Waard en eind 2019 ben ik volledig praktijkhouder geworden. In de jaren in de praktijk heb ik de kinderergotherapie opgezet in de Hoeksche Waard, ben ik het cognitief revalidatie netwerk gestart en hebben we nauwe banden met alle omliggende ziekenhuizen, revalidatiecentra, WMO en thuiszorgorganisaties opgebouwd. Mijn specialisaties zijn sensorische informatieverwerkingstherapie bij kinderen en volwassenen, neurologie (CPCRT en ParkinsonNet) De pijlers van onze praktijk zijn de zorg dichtbij de client aanbieden, we doen een stapje extra  en hechten aan ‘doen wat je belooft’. Ik ben dan ook erg trots op mijn praktijk met inmiddels 3 sterke teamgenoten.

Joyce Wolvers- van Briemen

Ik ben Joyce Wolvers en ben sinds 2015 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Ik heb na mijn opleiding in verschillende werkvelden gewerkt tot ik in december 2018 bij Ergotherapie Hoeksche Waard en Barendrecht kwam werken. Ik had nog niet eerder in de eerste lijn gewerkt, maar ik zou nu niet anders meer willen. Het intensieve contact en opbouwen van een band maakt werk voor mij betekenisvol. Ondersteunen van de omgeving van de cliënt is voor mij net zo belangrijk als de hulpvraag zelf en is wat het vak ergotherapie zo bijzonder maakt. Mijn specialisatie is voornamelijk sensorische informatieverwerkingstherapie bij kinderen, maar ook voor andere hulpvragen kunt u bij mij terecht. Ik kijk er naar uit om met u samen aan de slag te gaan.

Mecheld Carlier

Ik ben Mechteld Carlier. Ik ben in 1997 afgestudeerd aan De Hogeschool van Amsterdam. Ik werk vanaf februari 2020 in de praktijk. Daarvoor heb ik veel jaren ervaring binnen de revalidatie opgedaan met diverse doelgroepen, zowel volwassenen als kinderen.  Na deze periode was ik toe aan iets anders. Werken in een praktijk was altijd al iets wat me eg leuk leek en ik vind dat het vak ergotherapie in de thuissituatie erg goed tot zijn recht komt. Mijn specialisatie is neurologie & kinderen ( waaronder sensorische informatieverwerking ) Ik kijk er naar uit om met u als cliënt, collega en/of doorverwijzer samen te werken.

Arjan Zevenbergen

Ik ben in 1983 afgestudeerd aan de opleiding ergotherapie te Weesp. Vervolgens ben ik langdurig en met veel plezier werkzaam geweest binnen de Geriatrische Revalidatie Zorg. Daarbij heb ik uitgebreide ervaring opgedaan met tal van doelgroepen; centraal neurologische aandoeningen, orthopedie,  COPD, oncologische problematiek enz.  Tussendoor ben ik enkele jaren werkzaam geweest als WMO-adviseur om vervolgens terug te keren naar de ergotherapie binnen de geriatrische revalidatie. Daarbij heb ik het altijd mooi en bijzonder gevonden om  een bijdrage  te mogen leveren aan  het herstel en  de terugkeer van  mensen naar hun eigen woning, vaak na een zeer ingrijpende gebeurtenis in hun leven. De combinatie van behandelen en adviseren vindt ik boeiend. Binnen de organisaties waar ik werkzaam geweest ben, heb ik altijd  een adviserende rol vervuld om bij ver- en nieuwbouw er voor zorg te dragen  dat de  te realiseren omgeving voor cliënt en medewerker in ergonomische oogpunt zo optimaal mogelijk werd.

Binnen mijn werk als ergotherapeut staat het realiseren van een zo groot mogelijk zelfstandigheid en autonomie van de cliënt binnen zijn omgeving centraal. Vanuit dat gegeven vind ik het boeiend om juist in de context van de cliënt, uitgaande van zijn of haar vraag, werkzaam te mogen zijn.